Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment SSC Farul, înfrângere în amicalul cu Abatorul Slobozia. Constănțenii au testat şi trei fotbalişti străini (galerie foto+video)

ro

20 Jan, 2018 13:41 4627 Marime text
SSC Farul Constanța, echipa clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, a susținut astăzi primul meci de verificare din 2018, întâlnind pe stadionul Farul Abatorul Slobozia, liderul Ligii a 4-a a județului Ialomița.

Meciul i-a revenit Abatorului, cu 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Vizuroiu (53, din penalty) și Bordei (88). Echipa din Slobozia a mai beneficiat de o lovitură de pedeapsă, la 0-0, în minutul 47, dar portarul Neagu a aparat la execuția lui Bordei.

La formația constanțeană au evoluat și noile achiziții, Tudorică și Cârstocea, dar au fost testați și mai mulți jucători, printre care și trei străini, bulgarul Todorov (fundaș central) și doi fotbaliști de culoare, stoperul Kwadwo și mijlocașul Shadrack, ambii veniți de la academia din SUA de la care SSC Farul l-a achizitionat pe Lamine Diakite.

Cei trei străini testați astăzi nu i-au convins însă pe antrenorii SSC Farul, astfel că nu vor ramane în continuare la echipă.

SSC Farul a jucat cu: în repriza întai - Gurău - Juncănaru, I. Florea, Suciu, Ştefancu - Iani, Tudorică - Al. Grigoraş, R. Stănescu, Şicu - Dragu; în repriza a doua - Neagu - C. Matei, Kwadwo, Todorov, Codescu - R. Farcaş, Shadrack - Zamfir, Cârstocea, Rusu - Mazilu.

Abatorul Slobozia (antrenor, Ion Ionescu) a început meciul cu: Trandafir - C. Zanfir, Croitoru, Achim, Sava - Iftinca, Baltă - Matache, Bucurică, Nistor - Hertu. În partea secundă, au jucat: Trandafir - Voicu, Andrei, Radu, Pârvu - Bărzoiu, Matei - Bordei, Gheorghe, Alexandru - Vizuroiu. 

În timpul partidei, fanii constănțeni au afișat un banner la tribuna 1, cu mesajul Pasiunea transformă istoria în legendă. Ne vrem identitatea înapoi!

Sursa foto/video: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii