Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I s-a împlinit visul Un fost junior al Farului a ajuns la Real Madrid (galerie foto)

ro

12 Dec, 2012 03:11 6063 Marime text

madrid.jpgFan al echipei din capitala Spaniei şi al lui Cristiano Ronaldo, Bogdan Boritz a avut o experienţă de neuitat când a asistat pe viu la meciul cu Atletico Madrid, de pe „Santiago Bernabeu"

Mijlocaşul a fost format la Farul de Lucian Marinof şi a jucat la juniori alături de internaţionalul Alexandru Măţel. În momentul de faţă, Bogdan este jucător liber, după ce şi-a încheiat contractul cu Viitorul Constanţa.

Plecat cu treburi la Madrid, Bogdan nu bănuia ce surpriză plăcută urma să aibă. În capitala Spaniei, fotbalistul are un prieten, Marius, pe care l-a sunat să-l întâlnească. Amicul său intrase în posesia a două bilete la marele derby al oraşului, Real Madrid - Atletico Madrid, la care trebuia să meargă alături de un coleg. Cum acesta nu a mai putut veni, i-a luat locul, spre bucuria sa, Bogdan Boritz, mare suporter al lui Real şi al vedetei echipei, Cristiano Ronaldo. Spectacolul a fost total şi i-a mers la inimă constănţeanului. Real a câştigat cu 2-0, Ronaldo deschizând scorul dintr-o lovitură liberă marcă înregistrată şi pasând la golul doi. „Am avut şansa şi marea onoare de a asista la un spectacol grandios, pe o arenă legendară, «Santiago Bernabeu». Mi-a plăcut foarte mult, în primul rând pentru că s-a jucat cu stadionul plin. Au fost 79.000 de spectatori. Iar fiecare galerie cânta pentru echipa ei, nu ca la noi, unde se mai scandează şi contra adversarilor", a povestit Bogdan.

A avut dueluri cu Raţ şi cu Mutu

madrid_11.jpgÎn momentul de faţă, Boritz este jucător liber, după ce a încheiat contractul de patru ani cu FC Viitorul Constanţa. „Aştept să văd unde este mai bine să merg", spune Bogdan, un mijlocaş dreapta de 23 de ani, dar care a evoluat şi mijlocaş stânga, mijlocaş central şi fundaş dreapta. A început fotbalul la juniorii Farului, la opt ani, lucrând cu Lucian Marinof, „antrenorul care practic m-a crescut şi m-a învăţat tot". A evoluat şi la Farul II, iar în 2008, alături de alţi doi colegi şi de Marinof, a mers la FC Năvodari, „pentru a salva echipa de la retrogradare". În 2009, a ajuns la FC Viitorul. La juniorii Farului, i-a avut colegi, printre alţii, pe Alexandru Măţel (acum la Astra Giurgiu, internaţional), Vlad Achim, de la Ceahlăul Piatra Neamţ, Alexandru Grigoraş (Pandurii Tg. Jiu), Constantin Mişelăricu, de la Delta Tulcea, dar şi pe Ionuţ Lupu, Cristian Ţarălungă, Ionuţ Călin sau Calagi Dincă. Cea mai plăcută amintire de la Farul II este meciul de verificare cu Naţionala României, echipă care pregătea disputa cu Bulgaria, de la Constanţa. Bogdan a jucat tot meciul, ca mijlocaş dreapta, şi i-a avut adversari direcţi pe Răzvan Raţ şi pe Mutu. Cu o zi înainte de confruntarea cu Bulgaria, tânărul constănţean nu a ratat prilejul de a se fotografia cu „Briliantul" şi cu Chivu. În timpul meciurilor, Boritz foloseşte ghete personalizate, care au imprimate pe ele numele său şi tricolorul. Jucătorul are două perechi de astfel de ghete speciale, primite cadou de la tatăl său, Culai, care a jucat şi el fotbal, dar foarte puţin, la o echipă de pe lângă Focşani. „Tatălui meu îi place fotbalul foarte mult. A fost mereu alături de mine şi m-a susţinut, indiferent de moment", spune Bogdan. De curând, mijlocaşul a probat şi un echipament de fotbal american, sport pe care-l practică un văr de-al său. „Eram curios cum este costumul. Nu am jucat însă. Prefer fotbalul clasic", arată Boritz, care urmează şi un masterat în „Performanţă în sport" la Universitatea Ovidius, fiind în ultimul an.

Se iubeşte cu o mândreţe de fată

madrid3.jpgDe două săptămâni, fotbalistul a început o relaţie cu o tânără din Cluj, care este studentă la Bucureşti, la Drept. Cei doi se cunoşteau de aproximativ un an, prin intermediul unui prieten comun, iar de curând au devenit o pereche. Una superbă, de altfel, ambii fiind extrem de atrăgători, desprinşi parcă din cataloagele de modă. De altfel, domnişoara, Ioana Bianca Rafaila pe numele său, este şi fotomodel. În vârstă de 20 de ani, studenta s-a născut în Ungaria, la Debrecen. Bogdan se îngrijeşte şi el de formele trupului său, mergând regulat la sala de fitness.

Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex Raul 13 Dec, 2012 23:39 succes bogdane:)...frumos articol:)
  • DoG 12 Dec, 2012 19:16 wow wow wow wow wow wooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww.....pe bune acum...cat a costat articolul asta?
  • Bogdan 12 Dec, 2012 18:50 Multumesc mult
  • marian c 12 Dec, 2012 07:34 mult succes bogdane
  • George 12 Dec, 2012 00:29 Normal ca are prietena frumoasa , normal doar e Ronaldo,Cristiano, prietena frumoasa .