Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Poli Timişoara, meci la Ovidiu Gică Hagi - „Trebuie să facem un fotbal bun, inteligent“

ro

24 Nov, 2017 13:51 1542 Marime text
Stadionul central al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi de la Ovidiu găzduieşte sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18.00, meciul FC Viitorul - ACS Poli Timişoara, contând pentru etapa a 19-a a Ligii 1.

Campioana FC Viitorul se află pe locul cinci, cu 30 de puncte, în vreme ce formaţia bănăţeană ocupă poziţia a noua, cu 23 puncte. 

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a declarat că partida este una importantă penrzu formaţia de pe litoral în drumul ei se a-şi consolida locul din ierarhie.

Trebuie să ne gândim numai la cele trei puncte. Întâlnim o echipă foarte experimentată. Trebuie să facem un fotbal bun, inteligent. Poli Timişoara e o formaţie dificilă, greu de desfăcut în apărare şi bună pe contraatac. La Voluntari, în etapa trecută, n-am reuşit să marcăm, acesta fiind minusul nostru din acea partidă, dar am vorbit cu echipa şi sperăm ca sâmbătă să schimbăm situaţia, a declarat Hagi.

Disputăm cel mai important meci din acest sezon. Cu o victorie, luăm o opţiune serioasă pentru calificarea în play-off. Echipa e pe drumul cel bun, avem o serie pozitivă, fără gol primit şi sperăm să facem iar un meci bun, a punctat fundaşul stânga Cristi Ganea,

Întâlnim o echipă bună, astfel că ne aşteaptă o partidă dificilă. Ne lipsesc doi titulari, dar avem jucători care îi pot înlocui, a precizat mijlocaşul Alexandru Cicâldău.   


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii