Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuţiile cu Darren Cahill Cum a pierdut Simona Halep meciul cu Johanna Konta de la Miami

ro

31 Mar, 2017 00:00 2161 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep (locul 5 WTA), a fost aproape de a se califica în semifinalele turneului de la Miami, dar a pierdut cu 6-3, 6-7, 2-6 în faţa numărului 11 mondial, britanica Johanna Konta.
 
În setul secund, la scorul de 5-4, Halep a servit pentru a câştiga meciul şi a fost la două puncte de victorie! Konta a reuşit să revină însă, iar setul a ajuns în tie-break, unde sportiva din Marea Britanie s-a impus cu 7-9 (după ce Halep a condus cu 5-3)! Johanna Konta a egalat astfel situaţia la seturi, 1-1, iar în setul decisiv a dominat şi a închis partida cu un 6-2.
 
„Johanna a meritat victoria. E foarte puternică şi a jucat bine. Eu mi-am pierdut încrederea într-un moment în care dominam ostilităţile. Am devenit agitată. Nu am avut multe meciuri până acum în acest sezon, de aceea au fost situaţii în care nu am dat dovadă de calm. Nu cred că în obţinerea victoriei a contat faptul că Johanna e pregătită de Wim Fissette (n.r. fostul antrenor al Simonei). Mă bucur totuşi pentru parcursul meu de la Miami. Sunt din în ce mai bine“, a declarat Simona Halep, care va evolua în continuare pe zgură, pregătindu-se pentru Fed Cup şi turneul de la Stuttgart.
 
În timpul partidei cu Johanna Konta, Simona Halep a avut din nou nevoie de sfaturile antrenorului ei, australianul Darren Cahill. Constănţeanca a fost nervoasă, la un moment dat exprimându-şi scepticismul că se poate impune, iar Cahill a căutat să-i ridice moralul. „Am fost critică la adresa mea, nu am avut vreo problemă cu cineva. Aşa sunt eu, mai dură cu mine însămi“, a explicat Halep.
 
Sursa foto: Instagram Simona Halep 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii