Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSS1 Constanţa a urcat pe podiumul naţional la gimnastică ritmică (galerie foto)

ro

01 Jul, 2014 00:00 4256 Marime text
La Campionatul Naţional de copii şi junioare mici la gimnastică ritmică, întrecere care s-a desfăşurat la Constanţa, echipa de categoria a IV-a de la CSS1 Constanţa, pregătită de prof. Filis Şerif, a obţinut medalia de bronz. Componenţa formaţiei a fost următoarea: Teodora Bucur (calificată şi în două finale, la cerc şi la panglică), Alexandra Onţică (calificată în finala probei fără obiect), Irene Margarint (calificată în finala de la coardă), Maria Criveanu, Alexandra Ivan şi Alexandra Enache.

CSS1 a participat, cu un ansamblu, şi la categoria Mica Gimnastă, clasându-se pe locul 8 din 13 participante. „Pentru prima lor competiţie, având în vedere că au început pregătirea doar în luna octombrie 2013 şi fiind şi cele mai mici din concurs, au evoluat bine. Anul viitor, vor participa tot la Mica Gimnastă, exerciţiile lor urmând a avea mai multe elemente de dificultate, pentru a putea urca pe podium“, a declarat directorul CSS1 Constanţa, prof. Cristiana Costara. Fetiţele de la Mica Gimnastă care au evoluat acum sunt pregătire de prof. Mariana Paris, o fostă elevă de-a Cristianei Costara, medaliată cu bronz la Campionatul European din anul 1993, în proba de ansamblu senioare. Şi Filis Şerif a fost antrenată de actualul director al CSS1, iar la acelaşi European de acum 21 de ani, Filis a luat argintul cu echipa de junioare a României.

Cu ocazia întrecerii de la Constanţa, găzduită de Sala Sporturilor, s-au întâlnit mai multe generaţii din gimnastică, fiind prezentă şi Elena Scheu, prima antrenoare de gimnastică ritmică din Constanţa şi una dintre primele din România, care a pregătit-o şi pe Cristiana Costara.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii