Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt motivele reale pentru care FC Viitorul s-a despărţit de Adnan Aganovici şi de Vlad Achim

ro

03 Feb, 2016 00:00 3047 Marime text


FC Viitorul a dorit să clarifice motivele pentru care s-a despărţit în această iarnă de jucătorii Adnan Aganovic şi Vlad Achim.

„Adevăratele motive pentru care s-au produs separările de cei doi jucători sunt două, ambele pur tehnice: 1. Jucătorii noştri Răzvan Marin (cel mai bun jucător de până acum în pregătiri), Dragoş Nedelcu şi Florin Tănase (ambii aflaţi la lotul naţional) au crescut foarte mult, iar proiectul nostru are ca prioritate promovarea jucătorilor tineri; 2. Prioritatea în compartimentul median a fost achiziţionarea unui jucător de picior stâng, lucru pe care l-am reuşit prin aducerea lui Pablo de Lucas. Toţi jucătorii care au evoluat în linia mediană a Viitorului pe parcursul campionatului erau de picior drept (Filip, Nedelcu, Marin, Aganovic, Achim). Clubul FC Viitorul le mulţumeşte lui Adnan Aganovic şi lui Vlad Achim pentru comportament, prestaţie şi pentru faptul că au contribuit din plin la clasarea echipei constănţene pe locul secund al clasamentului Ligii 1“, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi.

 
Adnan Aganovici (28 de ani) s-a transferat în Cipru, la AEL Limassol. În acest sezon, mijlocaşul croat a înscris şapte goluri pentru FC Viitorul şi a oferit şapte pase decisive. În vârstă de 26 de ani, Vlad Achim a ajuns la FC Voluntari. Mijlocaşul a jucat în 12 meciuri în actuala stagiune pentru FC Viitorul, marcând de două ori. 

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii