Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A câştigat şi cursa de la Straja Pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, aproape de un nou titlu de campion naţional

ro

03 Sep, 2014 00:00 2317 Marime text
Pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, îşi continuă cu viteză cursa spre cel de-al treilea titlu de campion naţional (şi al doilea consecutiv) la clasa H3 a întrecerii interne de viteză în coastă.

După şase etape, tânărul de 35 de ani, care pilotează un bolid Renault Clio RS V6 Trophy (unicat în România), este liderul detaşat al clasamentului, la Straja (în judeţul Alba) înregistrând a treia victorie a sezonului. Practic, de trei runde, Emil este imbatabil. Deşi a concurat pentru prima dată la această cursă, Alba Motor Challenge, necunoscând astfel traseul, iar maşina i-a creat probleme, Emil a reuşit un nou succes, care-l apropie şi mai mult de un nou titlu, cu două etape înainte de finalul Campionatului Naţional.

„Pentru mine a fost cea mai grea etapă de până acum. Am concurat în premieră pe acest circuit şi, în plus, am avut probleme şi cu maşina. Dar până la urmă, s-a terminat cu bine“, a declarat Emil Ghinea. Până la final, mai sunt de disputat etapele de la Câmpulung Muscel (judeţul Argeş, 20 - 21 septembrie) şi Râşnov (Braşov, 11 - 12 octombrie). Cu o victorie în cele două runde sau chiar şi fără succes, dar cu două clasări bune, Emil va intra în posesia unei noi medalii de aur, menţinând Mangalia pe o poziţie de primă mărime pe circuitul naţional de viteză în coastă al clasei H3.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii