Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

25 de foști sau actuali internaționali în lot Alexandru Șerban, ultimul sosit în cantonamentul FC Viitorul din Turcia

ro

20 Jan, 2018 21:12 2337 Marime text
Conducerea tehnică de la FC Viitorul se bazează în Turcia pe un lot de 30 de jucători, ultimul venit fiind portarul Alexandru Șerban (16 ani), care, alături de echipa națională Under-17 a României, a disputat două meciuri de verificare împotriva Turciei. 
 
Dintre cei 30 de componenți ai lotului, numai puțin de 25 au fost sau sunt jucători cu prezențe la loturile naționale de juniori, tineret și seniori. 
 
Iar dintre aceștia, 21 sunt crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi. 
 
Jucătorii produși de Academia Hagi aflați în cantonament la Beldek și care au evoluat sau evoluează la loturile naționale sunt - portari: Arpad Tordai, Alexandru Buzbuchi, Alexandru Șerban; fundași: Bogdan Țîru, Robert Hodorogea, Virgil Ghiță, Tiberiu Căpușă, Robert Neciu; mijlocași: Ianis Hagi, Alexandru Cicâldău, Tudor Băluță, Carlo Casap, Ionuț Vînă, Doru Dumitrescu, Andrei Ciobanu, Alexandru Mățan; atacanți: Aurelian Chițu, Cristian Gavra, Denis Drăguș, Alexi Pitu și Alexandru Pop. 
 
Alți patru componenți ai campioanei României, Cristian Ganea, Bradley De Nooijer, Sebastian Mladen și Mihai Voduț, sunt de asemenea actuali sau foști jucători cu prezențe la loturile naționale.

Sursa foto: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii