Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ziua Porţilor Deschise pentru copiii angajaţilor“ Rompetrol Rafinare a primit, vineri, vizita a 200 de copii (galerie foto)

ro

02 Jun, 2014 00:00 2652 Marime text
Aşa cum obişnuieşte în fiecare an cu prilejul aniversării Zilei Internaţionale a Copilului, Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG Internaţional, a organizat „Ziua Porţilor Deschise pentru copiii angajaţilor“. Două sute de copii, cu vârste cuprinse între un an şi 22 de ani, au fost invitaţi pe Platforma Petromidia, unde au avut parte de surprize şi de multe cadouri. Astfel, părinţii, angajaţi ai Petromidia, au avut ocazia să le arate celor mici locul în care muncesc. 

„Dorinţa noastră a fost de a le oferi copiilor momente distractive. În acest sens, le-am pregătit mai multe activităţi interactive, un program de animaţie, jocuri şi ateliere de creaţie“, a declarat Felicia Andrei, director QHSE (Calitate, Sănătate, Siguranţă şi Mediu) în cadrul Rompetrol Rafinare.      
Cei mici au avut parte de un spectacol cu piraţi haioşi, prezentat de trupa „Sufleţel“, având ocazia, la rândul lor, să urce pe scenă pentru a participa la concursuri şi jocuri captivante. Îndrumaţi de profesoarele de design de la Arteon Studio, Oana Cucoveanu şi Lia Opriş, sărbătoriţii zilei au pictat măşti decorative veneţiene. Ulterior, copiii mai mari  au făcut un tur al rafinăriei, însă cu toţii au primit cadouri din partea Rompetrol. Nici părinţii nu au fost uitaţi, acestora fiindu-le acordate, ca în fiecare an, prime pentru ziua de 1 Iunie.  

KMG International (Rompetrol) are un impact economic şi social semnificativ în judeţul Constanţa şi aproximativ 2.000 de angajaţi pe platforma Petromidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii