Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va rămâne viu în amintirea rudelor şi a prietenilor Doi ani de la trecerea în nefiinţă a sportivului constănţean Răzvan Bebe Olteanu

ro

11 Mar, 2013 00:00 5128 Marime text
Pe 10 martie 2011, rudele îndurerate şi zeci de prieteni şi colegi de la Universitatea Maritimă din Constanţa îl conduceau pe ultimul drum pe sportivul Răzvan Olteanu, care a decedat, la doar 19 ani, în urma unui stop cardiac.

Răzvan Olteanu, alintat de prieteni Bebe,  fost înmormântat la Cimitirul Central. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum pe Răzvan a fost şi Adrian Lotreanu, fiul fostului şef al Secţiei 1 de Poliţie din Constanţa, comisarul-şef Dumitru Lotreanu. În memoria lui Răzvan Olteanu, prietenii au postat un filmuleţ pe siteul youtube.com, în care acesta este prezentat ca un tânăr care a iubit mult viaţa. Multiplul campion naţional şi balcanic la judo şi ju jitsu, constănţeanul Răzvan Olteanu, a trecut în nefiinţă pe 7 martie 2011, în urma unui stop cardiac.

Tânărul era dublu campion balcanic, era pe locul patru la Europene la juniori şi în lotul naţional pentru seniori. Răzvan era student în anul I la Universitatea Maritimă Constanţa, la Facultatea de Navigaţie, Transport Maritim şi Fluvial. „Răzvan era un sportiv foarte bun. El a crescut sub ochii mei. Până a intra la liceu, familia lui a locuit la Buzău. Răzvan, care venea la Constanţa în fiecare vară, frecventa clubul sportiv de la Academia Navală. Când a intrat în liceu, s-a mutat cu părinţii la Constanţa şi a continuat să se antreneze la noi”, a declarat la acea vreme George Ungureanu, antrenorul de la clubul sportiv „Marina Academiei Navale” din cadrul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii