Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termica Distribuţie Năvodari a mai amenajat o parcare

ro

14 Nov, 2013 00:00 2325 Marime text
Săptămâna trecută, administraţia locală a oraşului Năvodari a anunţat încheierea proiectului „Cantină socială şi centru de zi în localitatea Năvodari - reabilitare şi modernizare”, finanţat din fonduri comunitare.
 

În noua clădire vor funcţiona atât cantina socială, în care zilnic vor lua 200 de nevoiaşi, dar şi două cabinete medicale, un centru de zi pentru vârstnici şi un after school pentru copii. Terenul din jurul noului obiectiv a fost asfaltat de angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari. „Vorbim despre o lucrare de asfaltare de cita 1000 de mp. Tot aici amenajat şi o parcare cu o capacitate de 50 de automobile”, a declarat Alexandru Manu, directorul societăţii. De asemenea, amintim că Termica Distribuţie Năvodari SRL va organiza şi desfăşura o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Servicii financiare de acordare a unui credit-tip linie de credit în cuantum de 8.965.000 lei în vederea asigurării finanţării execuţiei lucrărilor de modernizare şi extindere Stadion Flacăra, oraş Năvodari”.

Potrivit anunţului nr. 147652/01.11.2013 publicat pe SEAP, societăţile interesate pot depune ofertele de participare în valoare de 6.12.2013,ora 9.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 10.00. De asemenea, ofertanţii trebuie să depună o ofertă de participare de 5.100 lei. Persoanele din cadrul autorităţii contractante ce deţin funcţii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Manu Vasile Alexandru, Filimon Elena-Carmen, Caracostea Silvia, Modoran Simona, Sofrone Florina, Sandu Daniela, Stoian Gavrila, Naziru Emil, Oprişan Constantin, Minea Elena, Zaharia Ignat, Andrei Adrian-Ionel. „Suntem în discuţii cu mai multe bănci să obţinem împrumutul pentru finanţarea lucrării de modernizare a stadionului. Imediat cum vom obţine finanţarea, vom începe lucrările”, a declarat directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii