Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terapie prin dragoste, de Ziua Copiilor Zâmbete şi daruri pentru micuţii pacienţi, împărţite de Arimex Comexim 2000 SRL (galerie foto)

ro

03 Jun, 2016 00:00 2284 Marime text

 
De Ziua Copiilor, celebrată pe data de 1 iunie, micuţii pacienţi internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa au avut parte de terapie prin zâmbete, dragoste şi bucurii.
 
A devenit deja o tradiţie ca societatea Arimex Comexim 2000 SRL, care asigură hrana pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa, să ofere surprize cu prilejul sărbătorilor religioase, dar şi laice. Iată că şi data de 1 iunie, când este sărbătorită Ziua Copilului, nu a trecut neobservată de angajaţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
Pe lângă un meniu special, compus din şniţele de pui pariziene, piept de pui şi piure de cartofi, peste 100 de copii internaţi în cele două unităţi sanitare din Constanţa au primit şi dulciuri, fructe, dar şi jucării. Punctul culminant al surprizelor pregătite prichindeilor din spital a fost atunci când un clovn a intrat în fiecare salon şi a împărţit tuturor baloane multicolore cu heliu, mingi, năsucuri roşii, dar şi multe zâmbete. De asemenea, toţii copiii au primit seturi de creioane colorate, dar şi cărţi pentru colorat cu tematică religioasă.
 

„Rugăm pe bunul Dumnezeu să pogoare raza harului Preasfântului Său Duh, cel de viaţă făcător, asupra sufletelor noastre şi ale tuturor celor aflaţi în suferinţă, să-i binecuvânteze, să-i însănătoşească şi să le aducă alinare şi mângâiere, să le dea putere să întâmpine toate greutăţile“, a menţionat Petre Preda, managerul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii