Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase seri de film rusesc la Mangalia

ro

06 Mar, 2013 21:31 3686 Marime text
Pasionaţii de film pot viziona gratuit mai multe pelicule ruseşti timp de şase zile la Mangalia, care va fi gazda Festivalului filmului rusesc Kino+.

Comunitatea Rușilor-Lipoveni din România, filiala Mangalia în colaborare cu Primăria și Consiliul Local din localitate, organizează în perioada 10-16 martie 2013 Festivalul filmului rusesc Kino+. Deschiderea festivă va avea loc duminică, 10 martie 2013, ora 18.00 în sala de spectacole a Casei de Cultură a municipiului Mangalia. În debutul festivalului va fi proiectat filmul „Efect de seră”.
La eveniment vor participa reprezentanți ai CRLR București și ai administrației locale, invitați din mediul artistic, scriitori, cadre didactice și alți iubitori de film de calitate. În foaierul Casei de Cultură a Municipiului Mangalia se va putea vizita şi o expoziție de obiecte specifice etniei rușilor-lipoveni. În cadrul spectacolului inaugural se vor prezenta informații despre istoricul comunității în România și la nivel local, despre Festivalul Kino+ și vor evolua tineri talentați din localitate: Alexandru Gherghiniță, familia Ioan și Antonina Lăcătuș, Tania Vartolomei și Vera. Proiecțiile vor avea loc în perioada 10-16 martie 2013, la ora 18.00, în sala Casei de Cultură a Municipiului Mangalia. Intrarea este liberă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii