Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Dansatoarele de la Joy2Dance vor merge în Portugalia la Dance World Cup (galerie foto)

ro

05 Mar, 2014 00:00 2214 Marime text
Pe 15 februarie 2014, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti a avut loc competiţia Dance World Cup Bucureşti.
Acesta este o etapă de de calificare pentru unul dintre cele mai importante concursuri mondiale de dans,care va avea loc în Faro din Portugalia, în perioada 29 iunie - 5 iulie.

 
La etapa de calificare a participat şi şcoala de dans Joy2Dance din Constanţa, care a obţinut câteva premii importante în cadrul concursului, calificându-se astfel pentru finala din Portugalia. Astfel, locul I la la categoria „Balet cvartet”, categoria de vârstă mini – cu variaţia „Dance of the Mirlitons” a fosta adjudecat de Ana-Maria Gheorghe, Carauleanu Olimpia, Chilianu Madi şi Diaconescu Briana. Tot pe locul I au urcat şi fetiţele de la categoria duo balet children - cu variaţia „Esmeralda”- Ioana Francesca Coteanu şi Melis Yasmin Ramazan. Tot lor le-a revenit şi Premiul special, în valoare de 100 de euro. Nu în ultimul rând, şi micuţele dansatoare „Magic girls”, categoria show dance children au câştigat premiul I - Ioana Francesca Coteanu, Melis Ramazan, Dumitru Cristina, Sarah Hindaoui. De asemenea, pe locul III au urcat fetiţele la categoria balet cvartet children cu compoziţia „Lacul Lebedelor”: Ioana Francesca Coteanu, Melis Ramazan, Dumitru Cristina, Sarah Hindaoui. Succesul dansatoarelor de la Joy2Dance din Constanţa a fost posibil cu multă muncă, îndrumată de instructorii Alexandra Porumboiu şi Rusa Elena.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii