Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program de training pan-european, oferit de Rompetrol și Akcees Studenţii vor fi învăţaţi să-şi transforme ideile în afaceri de succes

ro

24 May, 2014 00:00 1747 Marime text
Studenții Universității „Ovidius“ din Constanţa și cei ai Universității „Petrol şi Gaze“ din Ploieşti pot beneficia de programul de training „Enterprise You“, oferit de Rompetrol și Akcees.

Programul susține acumularea de noi competențe și abilități în domeniile branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate, utilizând o abordare interactivă, noțiunile teoretice acumulate fiind dezvoltate prin aplicaţii practice şi jocuri interactive. Prin intermediul acestui program, tinerii pot pune în aplicare conceptele, pentru a genera idei de afaceri cu potenţial şi pentru a învăţa care sunt paşii ce trebuie parcurși pentru a transforma aceste idei în afaceri de succes.
Echipa Akcees organizează două evenimente Workshop Sessions - Enterprise You, în perioada 5-6 iunie, la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, şi pe 12-13 iunie, la Universitatea „Petrol şi Gaze“ din Ploieşti, pentru instruirea studenților participanți. Cu sprijinul KMG Rompetrol, participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează completând formularul disponibil online la http://akcees.com/workshop, până pe 31 mai. Finaliștii vor fi anunțați pe 2 iunie.
În cele două zile de training, studenții vor parcurge 11 module diferite, care îi vor ajuta să acumuleze abilităţi relevante pe piaţa muncii şi competenţe-cheie pentru dezvoltarea profesională. KazMunayGas International / Rompetrol este un important jucător în regiunea Mării Negre și a Mării Mediterane, cu peste 7.000 de angajați în 12 țări în care grupul deține operațiuni. Cu activități iîn fiecare sector din domeniul petrolului și al gazelor, grupul deține operațiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, explorare, producție și servicii industriale. Akcees este o organizaţie non-profit ce îşi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele şi iniţiativele organizaţiei oferă tinerilor cu potenţial antreprenorial acces la educaţie şi experienţă profesională, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare. Akcees contribuie la formarea de noi generaţii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii