Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari vrea să fluidizeze circulaţia rutieră. Vezi cum (document)

ro

09 Apr, 2013 00:00 3034 Marime text
Primăria Oraşului Năvodari supune dezbaterii publice proiectul cu privire la fluidizarea circulaţiei prin apariţia unor străzi cu sens unic în cartierele mari. Comisia de circulaţie  din cadrul Primăriei a stabilit mai multe aspecte ce ţin de refacerea semnalizării rutiere existente, precum şi instituirea de noi reglementări şi restricţii.

Astfel, vor fi înlocuite indicatoarele rutiere vechi sau uzate pe 123 de străzi. Va fi direcţionat traficul rutier în sens unic astfel: pe strada Liliacului, de la intersecţia cu strada Panseluţei până la intersecţia cu strada Albinelor; pe strada Albinelor, de la intersecţia cu strada Albatros până la intersecţia cu strada Delfinului; pe strada Meduzei, de la intersecţia cu strada Delfinului până la intersecţia cu strada Albatros; pe strada Tineretului, de la intersecţia cu strada Midiei până la intersecţia cu strada Sănătăţii; pe strada Şcolii, de la intersecţia cu strada Sănătăţii până la intersecţia cu aleea Parcului; pe strada Frunzelor, de la intersecţia cu strada Rândunelelor până la intersecţia cu strada Mării; pe strada Panseluţelor, de la intersecţia cu strada Mării până la intersecţia cu strada Rândunelelor.

De asemenea, se va face schimbarea priorităţii în intersecţia străzii Albinelor cu strada Rândunelelor, astfel: drumul cu prioritate va fi strada Rândunelelor, dinspre intersecţia cu strada Frunzelor - strada Albinelor spre strada Liliacului şi invers. În plus, se vor monta 18 indicatoare de avertizare cu semnificaţia „Copii” în apropierea instituţiilor de învăţământ.  În perioada 1 iulie - 31 august 2013, se va închide circulaţiei rutiere strada Constanţei, între intersecţia străzii Constanţei cu strada Albinelor şi intersecţia străzii Constanţei cu strada Midiei, iar traficul rutier va fi deviat pe strada Albinelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii