Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare de 100 de locuri Termica Distribuţie Năvodari dă startul unei noi lucrări

ro

10 Nov, 2015 00:00 2812 Marime text


Societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL a început furnizarea agentului termic în casele şi instituţiile publice ale oraşului Năvodari. Potrivit lui Liviu Stan, directorul general al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL, săptămâna trecută, locuitorii oraşului au avut căldură în apartamente, asta după ce au fost efectuate probele la rece pe reţeaua de termoficare, în perspectiva instalării sezonului de iarnă. Mai mult, angajaţii societăţii au înlocuit şi conductele învechite, făcând ultimele retuşuri la reţeaua de termoficare a oraşului, pentru a fi siguri că în sezonul rece nu vor fi probleme.
 
Aşadar, locuitorii din Năvodari pot sta liniştiţi, deoarece în sezonul rece vor avea non-stop căldură în case şi în instituţiile publice. Potrivit directorului SC Termica Distribuţie Năvodari SRL, în această iarnă, locuitorii oraşului vor plăti pentru o gigacalorie 150 de lei + TVA.
 
În paralel cu pregătirile pentru sezonul de iarnă, Termica Distribuţie Năvodari SRL execută lucrări de reabilitare a străzilor din localitate. Angajaţii societăţii au plombat mai multe străzi şi au amenajat locuri de parcare. „În curând, vom demara o nouă lucrare necesară locuitorilor din oraş. Este vorba despre o parcare de peste 1.000 mp, care va cuprinde peste 100 de locuri de parcare. Aceasta va fi situată pe strada Pescăruşului, în zona blocurilor ANL“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul Termica Distribuţie Năvodari SRL, Liviu Stan. Potrivit acestuia, valoarea lucrării se ridică la suma de 100.000 de euro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii