Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O mică bucurie, un sfat bun şi o primăvară însorită Flori şi mărţişoare pentru paciente, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL (galerie foto)

ro

02 Mar, 2015 00:00 1929 Marime text
Primăvara a venit cu mărţişoare, flori, baloane, cuvinte încurajatoare şi calde pentru pacientele internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa şi la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase. Ieri dimineaţă, angajaţii societăţii Arimex Comexim 200 SRL, „înarmaţi“ cu buchete de flori şi cu mărţişoare, le-au urat tuturor pacientelor internate la cele două unităţi sanitare o primăvară însorită şi plină de speranţă.
 
„Dacă nu putem înmulţi pâinea şi peştele, stă în puterea noastră să înmulţim binele şi bucuria. Să luăm locul celor care nu au reuşit să ajungă cu un mărţişor sau cu o floare la spital: părinţi, fraţi, soţi, copii, nepoţi sau prieteni. Să le aducem alinare şi acelor femei singure, la care nu vine nimeni, în speranţa că le vom alunga tristeţea şi că le vom readuce zâmbetul pe buze. O mică bucurie, un sfat bun, mângâietor, să le amintim de cei dragi şi să le urăm o primăvară frumoasă şi zile mai bune. Tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, multă sănătate, pace sufletească şi spor în toate cele bune. Îi rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe Maica Sfântă să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte şi să iubească“, a declarat Petre Preda, reprezentantul Arimex Comexim 2000 SRL, societate care asigură hrana zilnică pentru pacienţii din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi din Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.

De altfel, cu prilejul sărbătorilor religioase şi laice, a devenit deja o tradiţie ca Arimex Comexim 2000 SRL să ofere mici atenţii pacienţilor, dar şi meniuri deosebite. Mărţişoarele au fost realizate de elevii Şcolii Gimnaziale „Grigore Moisil“ din Năvodari şi de membrii Clubului Copiilor din Sectorul 4, Bucureşti, sub îndrumarea profesorilor de artă plastică Ioan Roşu, Cristina Mantu, Elisabeta Teleanu şi Elena Bodeanu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii