Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu doar RATC are internet gratuit în autobuze Ce i s-a părut ciudat unui cititor la microbuzele de pe linia 310 (galerie foto)

ro

14 Mar, 2014 00:00 5144 Marime text
Constănţenii care circulă pe linia 310 din municipiul vor călători în condiţii de lux, în microbuze nou-nouţe, produse de compania turcă Karsan.
 
Pe pagina de Facebook a cotidianului ZIUA de Constanţa, un cititor ne-a semnalat apariţia pe străzile din municipiu a unui nou mijloc de transport. Asfel, Ilie Bordeianu a scris „Am văzut în trafic un microbuz mai ciudat, alb, pe traseul 310, cu o reclama la Lukoil şi inscripţionat Transport public civilizat. Pe geam era un simbol de Wi-Fi. Era un microbuz alb, nou, diferit total de iveco-urile care circula de secole şi cam de aceleaşi dimensiuni. Avea scris foarte mare 310 pe parbriz şi Lukoil pe caroserie-dreapta”.
 
 „Este vorba despre un parteneriat cu compania turcă Karsan. Eu voi fi şi dealerul companiei pentru Constanţa. De asemenea, ne dorim să schimbăm tot parcul auto, ceea ce înseamnă 20 de maşini”, ne-a dezvăluit Gherasim Marius Felician, administratorul şi asociatul societăţii DORADA TRANSPORTING SRL, care operează linia de călători 310. Microbuzul Karsan are 21 de locuri, dintre care 15 pe scaune. Acesta mai are şi o rampă de acces pentru persoanele cu handicap. Maşinile au un consum redus de carburanţi, sunt sigure şi moderne. Uşile acestora se deschid lateral, astfel încât în condiţiile traficului intens devin şi comode. Mai mult, în microbuz va exista şi o reţea de internet, la care călătorii se vor putea conecta gratis. Pe piaţa din România, un microbuz va 34.000 de euro, preţul putând creşte în funcţie de dotări.
 
DORADA TRANSPORTING SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Mamaia, zona Hotel Picadilly, Restaurant Tic-Tac. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale valoarea unei fiind de 10 lei. Activitatea de bază a societăţii este „transporturi terestre de călători”. Asociat şi administrator al societăţii este Gherasim Marius Felician, născut în anul 1970 în Constanţa. Gherasim Marius Felician a făcut parte din componenţa Consiliului Local Năvodari, fiind consilier local din partea PSD.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii