Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:11 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Dorada Transporting SRL, contract de aproape 600.000 de lei cu Administraţia Canalelor Navigabile

ro

22 Feb, 2017 00:00 1713 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa a atribuit, la sfârşitul anului trecut, contractul „Servicii de închiriere de vehicule de transport de persoane cu şofer“, conform anunţului de atribuire nr. 204930/04.01.2017. Obiectul contractului îl reprezintă închirierea de vehicule de transport de persoane cu şofer şi transport rutier de persoane, ocazional, pe baza de comandă, conform caietului de sarcini. Contractul a fost atribuit avându-se în vedere preţul cel mai scăzut, la valoarea totală de 587.923,2 lei. Firma desemnată câştigătoare este SC Dorada Transporting SRL, cu sediul în Mamaia.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Dorada Transporting SRL a fost înfiinţată în 2003. Capitalul social, de 200 de lei, este deţinut în mod egal de Marius Felician Gherasim, născut pe 15.08.1974, care deţine 50% din capital, şi Traian Moga, născut pe 31.08.1947. Administratorul societăţii este Marius Felician Gherasim.
 
Conform codificării CAEN, firma se ocupă de „alte transporturi terestre de călători n.c.a.“.
Societatea Dorada Transporting SRL operează linia de călători 310 în municipiul Constanţa.
 
Reamintim că Marius Felician Gherasim a fost consilier local PSD în Consiliul Local Năvodari. La rândul său, şi asociatul Traian Moga este cunoscut constănţenilor, fiind fratele senatorului Nicolae Moga.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii