Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de jumătate de milion de euro, adjudecat de Dorada Transporting SRL de la CN ACN SA Constanța (document)

ro

28 Nov, 2019 00:00 2779 Marime text
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a semnat cu societatea Dorada Transporting SRL Constanța. Firma și-a adjudecat contractul „Servicii de închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer“, în valoare de 500.832,36 lei.
 
Achiziția presupune închirierea de vehicule de transport de persoane cu șofer conform graficului de prestare, transport rutier de persoane, ocazional, pe bază de comandă scrisă. Se vor deconta doar cursele efectuate de la punctul de plecare la destinația finala si retur, la nivelul de maximum 4000 km, pe întreaga durată a contractului.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:  director general - Daniel Georgescu; director executiv, Direcția Juridică - Diana Niculescu; director economic, Direcția Economică - Cornelia Popescu; director executiv, Direcția Tehnica Administrativ - Costel Ghinea; 5. CFPP economist -Cristina Poenaru; șef Serviciu Achiziții - Camelia Sirbu; șef Birou Auto - Ciprian Hotulig; inginer Birou Auto - Leila Denis Gafar.
 

Dorada Transporting SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2003, Dorada Transporting SRL are sediul social în Mamaia, Municipiul Constanţa, zona hotel Picadilly, restaurant Tic Tac, lot nr.2, construcția C1, Debarcader. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Gherasim Marius Felician și Moga Traian, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul societății care se ocupă de transporturi terestre de călători este Gherasim Marius Felician.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu 37 de salariaţi  a declarat o cifră de afaceri de 1.509.085 lei și o piredere de 70.923 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu 14 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 1.397.457 de lei și o pierdere de 1.917 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 14 salariați, un proft de  20.025 lei și o cifră de afaceri de 1.166.303 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Ce societate cunoscută de transport din Constanţa a semnat un contract cu CN ACN (document)
https://www.ziuaconstanta.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii