Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie de peste 10 milioane de lei Cum arată noul sediu al Gărzii Financiare Constanţa (galerie foto)

ro

11 Feb, 2013 22:27 3169 Marime text
garda_financiara_1.jpgO clădire spaţioasă, modernă, cu locuri de parcare la discreţie, cu birouri nou-nouţe şi cu geamuri mari şi luminoase - aşa arată noul sediu al Gărzi Financiare Constanţa, situat pe strada Bucureşti.

Noua locaţie este o sală de sport începută şi abandonată, care a fost predată, în anul 2007, de către Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret Ministerului Economiei, care, la rândul său, a predat-o Gărzii Financiare Constanţa. Decizia a fost de bun augur, deoarece comisarii constănţeni lucrau într-un sediu mic, situat pe bulevardul Ferdinand. Potrivit comisarului-şef al Gărzii Financiare Constanţa, Ciprian Fronea, investiţia în noul sediu a fost de 10.411.000 lei. Noul sediu are o suprafaţă de 4.8883 mp, din care clădirea ocupă - 701 mp. Noul sediu este compus din subsol, demisol, parte, şi două etaje. Suprafaţa desfăşurată este de 2.891 mp. Aşadar, comisarii constănţeni lucrează în birouri spaţioase, moderne şi cu geamuri mari. Fiecare etaj are grupuri sanitare nou-nouţe. De asemenea, nu vor mai exista probleme cu locurile de parcare, în curtea instituţiei fiind locuri suficiente pentru a lăsa automobilul. După reorganizarea teritorială a României, clădirea va deveni sediul Gărzii Financiare pentru regiunea de Sud - Est.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Partizanu 12 Feb, 2013 07:36 Oare COMISARI s-au lasat naravul la vechiul sediu? Vazind puzderia de camere de luat vederi ei se vor reprofila. Urmeaza specializarea.