Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Idei originale şi surprize pentru viitorii miri Constănţenii, aşteptaţi la cea de-a XI-a ediţie a Târgului pentru nunţi (galerie foto)

ro

05 Apr, 2014 00:00 4486 Marime text
Târgul pentru nunţi de la malul mării şi-a deschis vineri porţile pentru cei care intenţionează să facă pasul spre căsătorie şi care îşi doresc, desigur, ca nunta lor să fie una de vis. Tinerii pot găsi aici cele mai originale idei, sfaturi şi produse utile, pentru ca nunta să fie cu adevărat unică.

Începând de vineri şi până duminică, 6 aprilie, Camera de Comerţ, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo - Mamaia) două evenimente importante - Târgul pentru Nunţi şi Salonul Profesional pentru Înfrumuseţare. Cele mai importante companii din domeniu sunt pregătite să le ofere viitorilor miri reţeta unui eveniment perfect. De la limuzină la trăsuri de epocă, de la gustări simple la cele mai rafinate preparate, de la DJ până la trupe, de la flori la decoraţiuni complexe, lumini, sunet şi imagine şi, peste toate, cele mai actuale creaţii vestimentare, toate îi vor ajuta pe tineri să aibă o apariţie tulburătoare la nuntă. „Suntem bucuroşi să dăm startul acestui eveniment important. Pe o suprafață de 1.500 de mp expun peste 50 de firme specializate. Dintre acestea, 40% sunt din Constanţa. Restul expozanţilor sunt din București, Brașov, Tulcea, Oradea, Timiş, Suceava, Targu Neamţ sau Ploieşti. Viitorii miri vor putea găsi aici o gamă completă de articole, accesorii și servicii pentru o nuntă pe care fiecare o visează“, a declarat, în deschiderea evenimentului, Dănuţ Jugănaru, directorul general al CCINA.

Cea mai scumpă rochie costă 5000 de lei

Toate cele necesare organizării unei nunţi de vis sunt disponibile în oferta expozanţilor: invitații de nuntă, aranjamente pentru spațiul de desfăşurare a evenimentului, decorațiuni, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași. Acestora li se adaugă servicii foto-video, produse dedicate efectelor speciale, dar şi servicii profesionale de make-up. Preţurile rochiilor de mireasă variază între 2.800 şi 5.000 de lei, în timp ce costumele pentru mire costă între 800 şi 1.500 de lei.

Cea mai norocoasă participantă poate câştiga o rochie de mireasă

În acest an, organizatorul a pregătit o tombolă, cea mai norocoasă participantă urmând să fie răsplătită cu o rochie de mireasă. Concursul se va desfăşura în 4 şi 5 aprilie, urmând ca duminică, 6 aprilie, fericita câştigătoare să intre în posesia premiului.
Dansul mirilor a devenit un element foarte important în arhitectura unei nunți, căpătând o conotație diferită pentru fiecare cuplu. Viitorii miri îşi pot alege coregrafia îndrumați de profesioniști, pot lua lecții de dans pentru a crea un spectacol de neuitat, cucerindu-şi invitaţii şi rămânând cu o frumoasă amintire. De aceea, în întâmpinarea viitoarelor cupluri vin școlile de dans, care vor face demonstrații pe toată perioada târgului. De asemenea, două branduri renumite de produse profesionale de make-up vor oferi consultanță viitoarelor mirese, dar şi demonstraţii de machiaj.

Miresele, învăţate să se machieze

Salonul Profesional pentru Înfrumuseţare este un eveniment modern, interactiv şi complex, dedicat profesioniştilor din segmentul beauty - cosmetică, îngrijire corporală şi hair-style. Tematica variată pe care o oferă Salonul Profesional pentru Înfrumuseţare reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui eveniment de tip show & sale, la care se adaugă un calendar dens de demonstraţii realizate de profesionişti, într-un spațiu special amenajat. Producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, alături de specialişti din industria de înfrumuseţare, wellness-spa şi nutriţia BIO vor prezenta atât publicului larg, cât şi reprezentanţilor saloanelor, centrelor SPA și clinicilor, cele mai inovative tehnologii, proceduri şi tendinţe din domeniul beauty. Târgul pentru nunţi Constanţa poate fi vizitat conform următorului program: 4 - 5 aprilie: orele 10.00 - 19.00, 6 aprilie: orele 10.00 - 16.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii