Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Oborului din zona Casei de Cultură (galerie foto)

ro

25 May, 2013 00:00 1455 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

În zona Casei de Cultură, paralel cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, se află strada Oborului. Tot aici, la intersecţia străzilor Oborului şi Bucureşti, se află şi noul sediu al Gărzii Financiare Constanţa. Respectiva stradă este la fel ca şi restul, prezentate în paginile cotidianului nostru: plină de gropi, carosabil crăpat şi trotuare pe care sunt parcare maşinile din zonă. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa? Cu siguranţă că au trecut pe lângă ele, dar nu le-au văzut din cauza nepăsării faţă de banul public.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii