Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Călăraşi, plină de gropi şi mizerii (galerie foto)

ro

13 May, 2013 00:00 1148 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Nici începutul sezonului cald, care permite executarea lucrărilor la trama stradală, nici apropierea cu paşi mari a sezonului estival, care va umple municipiul Constanţa cu sute şi poate mii de turişti, nu au convins autoritatea publică locală să reabiliteze străzile. Astăzi, am fost pe strada Călăraşi, stradă care face legătura dintre bulevardele Tomis şi Alexandru Lăpuşneanu. Strada arată mizerabil. Gropi peste tot: şi în carosabil, şi în trotuare. Borduri distruse, nevăruite. Marcaj rutier şters de timp şi ploi. Strada Călăraşi se intersectează cu străzile  Ştefan Mihăileanu, aleea Romulus, aleea Remus, Mihai Viteazu, Ion Lahovari şi General Manu. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii