Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment ajuns la cea de-a XIII-a ediţie CCINA Constanţa te ajută să organizezi o nuntă de vis (galerie foto)

ro

07 Apr, 2016 00:00 4270 Marime text


Rochii şi pantofi de mireasă, costume şi pantofi pentru miri, verighete şi inele de logodnă, flori şi aranjamente florale, invitaţii de nuntă, mărturii, decoraţiuni şi efecte speciale pentru o nuntă de vis le puteţi găsi la cea de-a XIII-a ediţie a Târgului pentru Nunţi de la Constanţa.


 
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 8-10 aprilie, la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, cea de-a XIII-a ediţie a Târgului pentru Nunţi, cel mai important eveniment de profil din zona Dobrogei. Pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de mp, peste 50 de firme specializate, din Constanţa, Bucureşti, precum şi din Brăila, Cluj, Craiova, Călăraşi, Bacău, Argeş, Olt şi Bihor, oferă viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii şi servicii pentru o nuntă pe care fiecare cuplu o visează. Întrucât nunta este o sărbătoare complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenţia celor interesaţi toate aceste aspecte, legate de reuşita celui mai important eveniment din viaţa cuplurilor.
 
În cadrul acestui salon specializat, vizitatorii vor găsi de la invitaţii de nuntă şi bijuterii, artificii şi locaţii pentru eveniment, până la aranjamente florale, decoraţiuni, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri si mirese, dar şi pentru domnişoarele de onoare şi pentru naşi.


 
Dansul mirilor a devenit un element foarte important în arhitectura unei nunţi şi a căpătat o conotaţie diferită pentru fiecare cuplu. Viitorii miri îşi pot alege coregrafia, îndrumaţi de profesionişti, pot lua lecţii de dans, pentru a crea un spectacol de neuitat, cucerindu-şi invitaţii şi rămânând cu o frumoasă amintire. De aceea, cuplurile pot alege, în cadrul evenimentului, o şcoală de dans, reprezentanţii acestora urmând să facă demonstraţii pe toată perioada târgului.


 
Trei branduri renumite de costume bărbăteşti vor oferi, pe parcursul celor trei zile ale târgului, consultanţă personalizată pentru miri, naşi şi pentru toţi bărbaţii care doresc să îmbrace costume de lux. Maestrul croitor, prezent în stand, va lua măsura şi, în funcţie de nevoi, fiecare client poate beneficia de consiliere şi nu va fi nevoie de probe intermediare. În acest cadru organizat, vizitatorii Târgului pentru Nunţi pot alege oferta care li se potriveşte cel mai bine, atât din punct de vedere al bugetului, cât şi din punct de vedere al stilului. Pe întreaga perioadă a târgului, cei interesaţi vor putea beneficia, din partea expozanţilor, de oferte şi reduceri la toate produsele şi serviciile prezentate în cadrul acestui eveniment.
 
Târgul de Nunţi poate fi vizitat în zilele de 8-9 aprilie, între orele 10.00-19.00, iar duminică, 10 aprilie, între orele 10.00-16.00.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii