Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul ARSVOM, Daniel Manole „Prioritatea o reprezintă retehnologizarea ambarcaţiunilor”

ro

22 May, 2013 00:00 4574 Marime text
Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare va organiza şi desfăşura o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Servicii de reparaţii şalupa Sorana”.

Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 7 iunie, ora 16.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi la ora 18.00. Valoarea estimată a contractului este de 613.928 lei. Contractul constă în reparaţii pentru înnoirea certificatului de andocare, extragere ax şi cârmă, lucrări de doc, lucrări diverse la şalupa Sorana 1. Cuantumul garanţiei de participare este de 12.200 lei. Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: director general - Daniel Manole, şef serviciu financiar-contabilitate -  Carmen Nina Anghel, şef birou Investiţii şi achiziţii publice Gabriela Neagu, ing. Laura Stănescu, consilier juridic Crenguţa Costin, Monica Radu, şef Serviciu tehnic Dan Emilian, Serviciului financiar-contabil Geta Sava şi Simona Şerban.
„În prezent, ne ocupăm de retehnologizarea ambarcaţiunilor”, a precizat directorul Daniel Manole, care a mai precizat că ARSVOM a supravegheat şi port-containerul Flaminia, pe perioada ancorării acestuia în rada exterioară a portului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii