Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la SOCEP pentru componenţa Consiliului de Supraveghere

ro

07 May, 2014 00:00 1723 Marime text
Conducerea societăţii SOCEP SA, întrunită în şedinţa din 5 mai, a hotărât convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor pe data de 10 iunie, ora 10.00, la sediul societăţii din incinta Port, Dana 34, Constanţa.
 
Pe ordinea de zi a şedinţei se află cinci puncte. Astfel, acţionarii urmează să voteze aprobarea modificării bugetului de venituri şi cheltuieli, dar şi numirea auditorului financiar, fixarea duratei minime a contractului de audit şi a remuneraţiei.
Cel de-al treilea punct de pe ordinea de zi se referă la alegerea membrilor Consiliului de Supraveghere pentru un mandat de patru ani şi stabilirea indemnizaţiilor acestora. Lista ce cuprinde informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de membru în Consiliul de Supraveghere va fi publicată pe site-ul societăţii, putând fi consultată şi completată de către acţionari. Candidaturile pentru funcţia de membru în Consiliul de Supraveghere trebuie depuse la registratura societăţii până la 19 mai, ora 16.00.

Punctul patru constă în aprobarea datei de 26 iunie 2014 ca data de înregistrare, conform art. 238 din Legea nr. 297/2004 privind piaţa de capital.
Ultimul punct de pe ordinea de zi constă în împuternicirea lui Cicio Stere de a depune la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa hotărârea adunării generale ordinare a acţionarilor şi de a efectua menţiunile ce se impun. Sunt îndreptăţiţi să participe la lucrările adunării toţi acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor la sfârşitul zilei de 23 mai. În cazul în care la data de 10 iunie nu sunt îndeplinite condiţiile de cvorum prevăzute de lege, a doua adunare va avea loc pe 11 iunie, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, ordinea de zi rămânând neschimbată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii