Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL scoate la licitaţie un teren din albia minoră a Dunării

ro

19 Apr, 2014 00:00 2023 Marime text
Administraţia Naţională „Apele Române“ - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL) organizează o licitaţie publică ce are ca obiect „Teren albie minoră fluviu Dunărea km 304+800-305+000“. Acesta este oferit spre închiriere pentru o perioadă de doi ani.
Potrivit anunţului, sectorul inferior al Dunării, aferent teritoriului României, are o întindere de 1075 kilometri şi se desfăşoară între Porţile de Fier şi gura de vărsare în Marea Neagră.
La licitaţie sunt admise atât persoane fizice, cât şi juridice de drept privat ce cumpără caietul de sarcini, depun oferta şi garanţia de participare. Pentru a se desfăşura licitaţia, este necesară prezenţa a cel puţin doi ofertanţi.

Caietul de sarcini se poate procura de la sediul ABADL, biroul de Mecanism Economic şi Sinteze, la preţul de 248 de lei, cu TVA inclus. Ofertele se depun până pe 8 mai la sediul ABA Dobrogea-Litoral, din strada Mircea cel Bătrân nr. 127, iar ofertantul este obligat să prezinte garanţia de participare la licitaţie, în cuantum de 10% din valoarea de pornire a chiriei anule pentru bunul ce reprezintă obiectul licitaţiei.
Deschiderea ofertelor se va face pe 9 mai, la sediul ABADL, de la ora 10.00, durata de valabilitate a acestora fiind de 90 de zile de la deschidere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii