Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Royal Cafe bei cafea ca la tine acasă (galerie foto)

ro

17 Jun, 2011 00:00 3794 Marime text

cap_3.jpgRoyal Cafe - lounge & club este situat pe bulevardul Mamaia, zona Sat Vacanta, la aproximativ 20 de metri de trecerea de pietoni de după barierele de la intrarea în staţiunea Mamaia, pe partea dreaptă, pe sensul care duce înspre oraş. Localul dispune de parcare, iar accesul către aceasta este facil. La capătul unei alei care trece prin mijlocul unei grădini amenajate vă aşteaptă intrarea în cafenea, care pe timp de vară s-a extins pe terasa din faţa localului. Deşi zona este binecunoscută pentru traficul intens generat pe timp de sezon, Royal Cafe este un bar relativ retras, iar aici poţi beneficia de intimitate, pentru o conversaţie la o cafea sau pentru o întâlnire cu prietenii. Aşa că am călcat şi eu pragul acestei cafenele, cunoscută pentru petrecerile tematice şi pentru serile de karaoke organizate în week-end-uri. Comparativ cu amenajarea interioară „de fitze", ceea ce aveam să găsesc pe terasa cafenelei este profund dezamăgitor. Există o diferenţă de la cer la pământ între mobilierul cafenelei şi cel al terasei, unde se află nişte mese al căror design se încadrează undeva între masa din bucătăria bunicilor şi biroul unui administrator de bloc, mese la care sunt aşezate câte 2 canapele, mai mult sau mai puţin „rustice", dar încăpătoare şi practice, atunci când nu se dezmembrează sub ochii tăi.

Servirea este foarte promptă, asta şi datorită faptului că angajaţii îşi fac veacul stând la masă cot la cot cu clienţii, pentru a fi cât mai eficienţi, probabil. Şi chiar dacă mobilierul nu inspiră mare lucru, cafeaua nu e rea deloc, iar preţurile sunt foarte bune, un espresso costând doar 4,5 lei. Pentru cei care doresc să fie în permanenţă conectaţi la Internet, Royal Cafe se laudă cu un wireless Hot Spot gratuit. Aviz amatorilor, se pare că acesta funcţionează la parametri optimi doar în interiorul localului, pe terasă semnalul fluctuând între slab şi inexistent.

Pentru amabilitatea personalului şi preţurile accesibile, Royal Cafe primeşte 3 stele.

Royal Cafe Lounge & Club funcţionează pe societatea SC ROYAL ENERGY IMPEX SRL, în care unic asociat şi administrator este Emil Gevelegian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii