Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monopolul lui Mazăre în PSD Constanţa, prăbuşit Senatorul Nicolae Moga, şef peste social-democraţii constănţeni

ro

31 Mar, 2015 00:00 2769 Marime text
Senatorul de Constanţa Nicolae Moga a fost numit preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa. Decizia i-a aparţinut chiar liderului social-democrat Victor Ponta, care a anunţat acest lucru la finalul întâlnirii de luni a Biroului Permanent Naţional al PSD. Parlamentarul a ajuns să ocupe astfel, interimar, funcţia lăsată vacantă de Radu Mazăre, după ce acesta a anunţat că a demisionat din toate funcţiile deţinute în PSD, păstrându-şi calitatea de simplu membru. Mazăre ocupa funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa din anul 2003, când a şi intrat în partid. Deşi a devenit primar încă din 2000, acesta a ajuns pe funcţie candidând ca independent.

„Biroul Permanent Naţional a decis în şedinţă ca, până după alegeri (n.r. alegerile din structurile de partid), până la congres, eu să gestionez treaba în PSD Constanţa. Alegeri vor fi până pe 30 iunie în organizaţiile de la comune, oraşe, iar între 15 august şi 30 octombrie vor fi alegeri în structurile judeţene, în organizaţiile de femei şi aşa mai departe, pentru că, după 20 noiembrie, va avea loc Congresul Naţional al PSD. Până atunci, eu voi ocupa interimar funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, senatorul Nicolae Moga. „Domnul senator Moga este preşedinte interimar, urmând, evident, ca toate celelalte organizaţii să intre în procedura de alegeri“, a precizat luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent al PSD, Victor Ponta.

Amintim că senatorul Nicolae Moga, actualul preşedinte interimar al PSD Constanţa, a ocupat, până în noiembrie 2014, funcţia de vicepreşedinte al PSD Constanţa. Totodată, el a fost cel care a coordonat campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din judeţul Constanţa. De altfel, scorul înregistrat la Constanţa pentru acest scrutin a fost şi motivul pentru care acesta a demisionat atunci din funcţia deţinută anterior. Tot răul spre bine am putea spune.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii