Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD ia în calcul boicotarea alegerilor locale Făgădău - „2016 este un an decisiv, ori câştig Primăria, ori mă retrag din politică!”

ro

27 Jan, 2016 00:00 3939 Marime text
psd ia in calcul boicotarea alegerilor locale fagadau 2016 este un an decisiv ori castig primaria ori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Hannibal 28 Jan, 2016 07:27 Declaratai dlui Fagadau suna ca o amenintare . Daca nu ma veti vota , nici nu stiti ce pierdeti. Ma voi retrage si nimeni nu va fi capabil sa continue politica legumei furajere Mazare . Dl Fagadau , direct sau indirect a fost complicele lui Mazare . Nimeni nu l-a auzit facand o decalaratie de genul , daca nu-l dam jos pe Mazare eu ma retrag din partid . Dl Fagadau face parte din categoria politicianistilor care sunt preocupati de cariera si interesul lor personal nu de soarta celor peste cinzeci de mii de saraciti dependenti de sacose si care , in semn de recunostinta voteaza cu pesedeul . Ne ingrijoreaza in aceeasi masura castigarea primariei de catre PNL . Pe cine sa alegem ? Toti candidatii la functia de primar din fostul PNL si fostul PDL l-au sprijinit pe Mazare . Cand NOUL si MARELE PNL format din toate vechiturile celor doua foste partide , cu vestitii comici ai politichiei tomitane , Manea , Hasotti si Chiru n-au facut decat sa se compromita in campanii electorale jalnice , cine-si poate inchipui ca dl Chiru , cu un picior in puscarie va putea sa fie primarul Constantei . Daca e sa ne facem neaparat rau cu mana nostra , mai bine sa-l votam pe Dl Tararache , un fin intelectual si politician de clasa , om cu o aleasa educatie , om de mare viitor care-l va inlocui pe marele Hasotti si pe Dragomir simultan si in acelasi timp. Va fi vai de noi si cu primar pesede si cu primar penele . P:oate dl Chitac sa fie primarul ideal ? NU credem . Istoria demonstreaza ca militarii (ne refrim la generali si amirali) n-au fost niciodata buni in politica . Nu ne refrim neaparat la Averescu . Avem deja in Romania generali de carton si tinichea ca genialii Oprea si Ontanu .
  • Mihai 27 Jan, 2016 11:42 Pa Pa! Asta e deja cu un picior iesit pe usa. Sa-l ajutam!
  • asa 27 Jan, 2016 10:30 si mazare tot cu aceasi vrajeala umbla
  • constanta 27 Jan, 2016 09:00 Constanta isi doreste un Primar ca dumneavoastra.Ziarele au si ele interesele lor.Ziua il sustine pe Chitac pt ca in spatele lui este Comanescu.Important e ca,asa cum a declarat Comanescu ca,baga si 500.000 euro numai sa castige Chitac alegerile,sigur se va face frauda la alegeri.Chitac nu arata a primar.Constanta isi doreste primar pe Decebal Fagadau !