Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul Monicăi Macovei prinde rădăcini la Constanţa Simpatizanţii „macoveismului“ s-au înscris în M10 în primele zile de la înfiinţare

ro

20 Jan, 2015 00:00 2763 Marime text
În urmă cu câteva zile, lua naştere cel mai nou proiect civic - M10, sub îndrumarea europarlamentarului Monica Macovei. Candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, în primul tur de scrutin, Macovei a obţinut, la Constanţa, un succes notabil (6,38% la nivel judeţean şi 8,84% la nivelul municipiului Constanţa). Responsabil de imaginea Monicăi Macovei la Constanţa în perioada campaniei electorale, Mihai Petre a devenit, ulterior, liderul noii formaţiuni în teritoriu. În doar o săptămână de la înfiinţare, peste 150 de persoane din judeţele Constanţa, Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa s-au înscris în Asociaţia M10. Numai în judeţul Constanţa există deja peste 100 de membri din municipiu, dar şi din localităţile Mangalia, Medgidia, Năvodari, Murfatlar, Techirghiol, Cernavodă, Eforie, Ovidiu, Agigea, Amzacea, Costineşti, Cumpăna, Ghindăreşti, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Saligny, Tuzla şi Valu lui Traian. „Asociaţia M10 Constanţa va emite primele observaţii şi propuneri cu privire la proiectele de hotărâre ce vor fi incluse pe ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local şi de consiliu judeţean pe anul 2015 de îndată ce acestea vor fi convocate“, a declarat preşedintele Asociaţiei M10, filiala Constanţa, Mihai Petre.

Denumirea asociaţiei M10 vine „de la merit, de la muncă, de la modernizare. Zece este decalogul celor zece porunci pentru politicieni pe care l-am făcut şi l-am cerut clasei politice din România în campania pentru funcţia de preşedinte al României“, a explicat europarlamentarul alegerea denumirii noului său proiect.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii