Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Noii parlamentari PSD Constanța, prezentați primarilor (galerie foto)

ro

17 Dec, 2016 11:14 3130 Marime text
Noii parlamentari PSD Constanța sunt prezenți, în aceste momente, în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa.                   
 
Aceștia sunt prezentați primarilor care au venit la convocare.           

„Suntem împreună astăzi într-o zi în care ne bucurăm că am încheiat o companie electorală consistentă, o campanie plină de proiecte, dar curată, pe care am câștigat-o”, a spus Felix Stroie, președintele PSD Constanța.

PSD Constanţa va trimite în Parlament cinci deputaţi - Iulian Iancu, Mircea Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuş şi Gabriel Vişan şi trei senatori - Liviu Tit Brăiloiu, Ştefan Mihu şi Nicolae Moga.

De asemenea, Stroe i-a felicitat pe toți parlamentarii de Constanța, indiferent de culoarea politică.
                        
„Trebuie să facem o echipă puternică pentru județ, toți cei 16 parlamentari”, a mai adăugat președintele PSD Constanța.

În aceste momente se înmânează certificatele parlamentarilor PSD Constanța.

UPDATE 3, ora 11.42

„Când vine vorba de județul Constanța aș vrea ca toți cei 16 parlamentari să acționeze unit ca o singură echipă a județului Constanța astfel încât să aducem cât mai multe investiții, să promovăm și să finalizăm cât mai multe proiecte și să ne sprijinim unii pe alții. Îmi doresc să terminăm cu certurile, cu disputele inutile și să fim o echipă de parlamentari a județului Constanța”, a precizat Felix Stroe.


UPDATE 2, ora 11.34

„Vreau să mulțumesc primarilor care au demonstrat că suntem o echipă”, a precizat Horia Țuțuianu.
 
Georgescu Dan, primarul localității Limanu a precizat: „A muncit mult în campanie”
 
Toți parlamentarii, se vor întâlni semestrial cu primarii.

Iulian Iancu, deputat PSD: „Mulțumesc echipei de la Constanța.  Nu am văzut la nicio organizație din România o organizare mai pedant. Această campanie dusă de PSD Constanța poate fi considerată un model.  Greul abia acum începe. În Portul Constanța ducem negocieri pentru o investiție de 1,3 milioane de euro. Patru companii energetice voi aduce la Constanța.   Să rezolvăm povara energetică. General Electric este compania”


UPDATE 1, ora 11.23

„Nu mă așteptam ca în termen atât de scurt o echipă să se sudeze așa de bine. Trebuie sa ne apucăm de treaba. Vreau să mulțumesc echipei de candidați. Vreau să mulțumesc lui Felix Stroe, pentru că a reușit să muncească ca nimeni altul. Felix Stroe mă enervează, a bătut de dimineață până seara tot județul. Mi-aș dori să muncesc la vârsta ta la fel de mult”, a declarat Decebal Făgădău, director de campanie.


Sursa foto: ZIUA de Constanța           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii