Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fun Factory si Voltaj, la Zilele Constantei

ro

19 May, 2009 03:11 2386 Marime text
Constănţenii vor serba Zilele municipiului în perioada 21 - 23 mai. Primăria a pregătit, cu acest prilej, o serie de manifestări, care se vor derula pe perioada celor trei zile, pe platforma de la Poarta 1.
Joi, 21 mai, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena - patronii spirituali ai Constanţei -, spectacolul va debuta la ora 20.05, cu prestaţia Ansamblului folcloric „Plaiuri Dobrogene", urmat de un concert „Bambi". La ora 21.27 este programat discursul oficial de deschidere a Zilelor Constanţei, urmat de un foc de artificii şi de un concert al trupei „Hot Chocolate".
Vineri, 22 mai, începând cu aceeaşi oră, se vor succeda mai multe evenimente ce vor asigura divertismentul participanţilor la sărbătoare. Seara va debuta cu spectacolul susţinut de Ansamblul Etnic Aromân, Ansamblul Etnic Lipovenesc, Ansamblul Etnic Tătar şi se va încheia cu concertele susţinute de solista Rozalla şi trupa Fun Factory.
Ultima seară, cea de sâmbătă, 23 mai, va începe cu prestaţiile Ansamblului Etnic Elen şi White Gipsy, va continua cu spectacolul susţinut de Technotronic şi Thea Austin din Trupa Snap şi se va încheia cu evenimentul aşteptat de mulţi: concertul Voltaj, care va începe, potrivit organizatorilor, la ora 22.50.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii