Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisii în PNL Constanţa

ro

16 Dec, 2016 19:27 5121 Marime text
În această după-amiază a avut loc la PNL Constanţa un Birou Permanent Judeţean, primul după alegerile parlamentare din 11 decembrie sub tema „o analiză a rezultatelor obţinute de organizaţia judeţeană“. 

Vicepreşedintele Ovidiu Cupşa a propus ca întreg Biroul să demisioneze şi să îşi asume rezultatul slab al alegerilor parlamentare, iar conducerea interimară să fie preluată de un grup de primari care au obţinut rezultate mai bune la aceste alegeri. 

La solicitarea sa, au răspuns afirmativ vicepreşedinţii Victor Manea, fost deputat, Sorin Ciutureanu şi Dan Pisică, membru în birou. Totodată, şi Cupşa şi-a înaintat demisia din funcţia de vicepreşedinte. Acesta spune că gestul său vine pe fondul lipsei de responsabilitate a conducerii Organizaţiei Judeţene şi pentru că nu mai poate gira acest tip de politică. 

„Preşedintele Dragomir ne-a spus că vinovată pentru rezultatul alegerilor este Alina Gorghiu, de parcă dânsa ar fi gestionat singură toate deciziile partidului. Ceea ce s-a întâmplat la Constanţa s-a întâmplat peste tot în ţară, acolo unde activul de partid nu a fost consultat. Am propus să ne dăm demisia, dar văd că unii colegi ţin de scaune“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Ovidiu Cupşa.

În urmă cu câteva zile, preşedintele Organizaţiei Judeţene, Gheorghe Dragomir, a precizat că nu va demisiona şi va rămâne în fruntea organizaţiei până anul viitor când vor avea loc alegeri. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii