Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congresul PSD amână numirea viceprimarului

ro

14 Oct, 2015 00:00 1072 Marime text


De câteva luni, municipalitatea funcţionează cu un primar interimar şi un singur viceprimar. Nu cu mult timp în urmă, Decebal Făgădău declara, pentru ZIUA de Constanţa, că în octombrie va avansa consilierilor propunerea sa pentru funcţia de viceprimar rămasă vacantă. El menţiona faptul că persoana care va fi propusă spre promovare va fi decisă, anterior, în cadrul unei şedinţe a Biroului Politic Municipal a PSD Constanţa.
 
Mai mult, liderul filialei municipale PSD Constanţa declara că acea întrunire avea să aibă loc pe 10 octombrie şi atunci „enigma” referitoare la persoana favorită avea să fie desluşită.
 
Acea dată a trecut, iar Decebal Făgădău nu pare să se grăbească. Întrebat când va nominaliza cel de-al doilea viceprimar al municipiului, acesta a răspuns, zâmbind, printr-o întrebare: „Vi se pare că sunt singur?” Ulterior, a  afirmat că decizia s-a amânat pentru luna viitoare, având în vedere evenimentele politice din cadrul PSD.
„În noiembrie, vom avea viceprimar. După Congresul extraordinar al PSD, voi programa şedinţa Biroului Politic Municipal, în cadrul căreia vom decide pe cine susţinem pentru ocuparea acestei funcţii”, a specificat Decebal Făgădău.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii