Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidat la Primăria Albeşti Gheorghe Moldovan promite asfaltări, reţea de apă, creşe, grădiniţe şi şcoli (Galerie foto)

ro

29 May, 2012 00:00 3327 Marime text
Albesti1.jpgPrimarul comunei constănţene Albeşti, Gheorghe Moldovan, şi-a lansat ieri, la ora 18.00, candidatura pentru un nou mandat la conducerea administraţiei publice locale, din partea PNL.

Au fost alături de primar echipa sa de consilieri locali formată din membri PNL, consilieri locali PDL şi UNPR, consilieri judeţeni, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, liderul Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, Victor Manea, dar şi Cristian Radu, candidat independent la Primăria Mangalia. În prezenţa sutelor de localnici, primarul Gheorghe Moldovan a declarat: „Am avut un mandat greu, abia am reuşit să aduc bugetul la zero. Împreună cu echipa mea, voi continua proiectul de dezvoltare a localităţii". Gheorghe Moldovan le-a mulţumit locuitorilor comunei Albeşti pentru că i-au fost alături în aceşti patru ani de mandat şi le-a explicat oamenilor că dacă îl vor în continuare pe el la Primărie trebuie să-i voteze şi echipa de consilieri, cea care îl va ajuta să ducă la îndeplinire proiectele privind asfaltarea comunei, realizarea reţelei de apă şi construcţia de creşe, grădiniţe şi şcoli. Cum menţionam anterior, candidatul PNL la Primăria Albeşti beneficiază de sprijinul UNPR şi PDL. Astfel, în total, 50 de candidaţi liberali, democrat-liberali şi din partea UNPR la mandatul de consilier local susţin candidatura lui Moldovan la Primăria Albeşti. Un prieten al localităţii şi al primarului Gheorghe Moldovan este şi şeful autorităţii locale de la Peştera, Valentin Vrabie, căruia Moldovan a ţinut să-i mulţumească public pentru ajutorul dat recent în privinţa organizării serbării câmpeneşti „Fiii Satului", printr-o sponsorizare de 12.000 de lei. De asemenea, Moldovan l-a dat localnicilor ca exemplu pe primarul din Peştera, Valentin Vrabie, acesta fiind prezentat ca primarul care a avut de partea sa şi a echipei sale 99,9% dintre alegători, susţinere care l-a ajutat să dezvolte uimitor de mult comuna pe care o conduce. Prezent la eveniment, candidatul independent la mandatul de edil-şef al municipiului Mangalia, Cristian Radu, a declarat: „Îmi doresc o metropolă Mangalia, care să includă şi comuna Albeşti, iar agricultorii să vină în Mangalia la o piaţă agricolă civilizată". Cristian Radu a menţionat şi că localitatea Albeşti este a doua sa casă, soţia sa, dar şi o parte dintre rudele sale şi prietenii săi, fiind, de origine, din această comună.După evenimentul de lansare, spectacolul care a început la ora 16.00, pe o scenă amenajată în vecinătatea Căminului Cultural din Albeşti, a continuat cu momente inedite susţinute de Elena Zlatov, Corina Chiriac şi Nelu Băescu. În deschiderea evenimentul a încântat publicul Fanfara Zece Prăjini.

Albesti2.jpgEi candidează pentru funcţia de consilier local din partea PDL: Gheorghe Floarea, Alexandru Ivan, Ion Georgescu, Constantin Ciocîia, Ion Panait, Nicolae Claudiu Călin, Felicia Marinca, Ion Băzdăgă, Anişoara Floarea, Remus Ionuţ Moldovan, Nicolae Călin, Gheorghe Necşulescu şi Vasile Burlacu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii