Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Albești, județul Constanța, organizează o licitație pentru reabilitarea moderată a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”

ro

06 Feb, 2024 13:26 1066 Marime text
  • Conform platformei LicitatiaPublica.ro, Primăria Albești, județul Constanța, organizează o licitație pentru atribuirea unui contract ce vizează reabilitarea moderată a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”.
     
Conform platformei LicitatiaPublica.ro, Primăria Albești, județul Constanța, organizează o licitație pentru atribuirea unui contract ce vizează reabilitarea moderată a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”.
 
Valoarea totală estimată este de 1.613.458,76 lei.
 
Descriere succintă:
 
Execuție lucrări la obiectivul de investiție: Reabilitare moderată a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” Albești, comuna Albești. județul Constanța. Numărul de zile înainte de termenul-limită pentru primirea ofertelor, până când ofertanții pot solicita clarificări - 10 zile. Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP (e-licitatie.ro). Răspunsul autorității contractante la solicitările de clarificări va fi transmis în a 7-a zi, înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
  • Vlad Cristian - viceprimar cu atribuții delegate;
  • Dinu Daniela - secretar general;
  • Ciocîia Eugenia - viza CFP;
  • Georgescu Georgiana Aurelia - consilier Compartimentul Financiar Contabil;
  • Bereczki Elena - responsabil achiziții publice;
  • Graure Daniel - președinte comisie evaluare;
  • Ritcu Iulian Robert, Omer Erdin, Croitoru Marian Silviu - membri titulari si de rezerva comisie evaluare;
  • Petcu Georgel, Cirstescu Gheorghe, Matei Ion, Topliceanu Adrian Iulian, Ciocirlan Florea, Voicu Marin, Roncea Stelian, Afloarei Costina Andreea, Erimia Octavian, Costache Ionuț Casian, Gascan Marian, Carauleanu Olimpiu Dumitru - consilieri locali.
 
Persoanele cu funcții de decizie în cadrul furnizorului de servicii de achiziție în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire:
  • Drăghici Eugenia Victorița - consultant, servicii auxiliare achiziției;
  • Bujicu Teodor Răzvan - expert tehnic cooptat.
 
Licitația va avea loc pe data de 28.02.2024, ora 15:00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Licitații Constanța: Primăria Techirghiol caută firmă pentru lucrări la Biblioteca Orășenească și Grădinița cu Program Prelungit (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii