Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Albești, județul Constanța, reabilitează Școala Gimnazială „Ion Creangă“. Transpetru Serv SRL și Con Ted Company SRL vor încasa peste 1,4 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

10 Apr, 2024 17:00 600 Marime text
  • Primăria Albești, județul Constanța a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract ce vizează reabilitarea moderată a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”.
  • Licitația a fost adjudecată de Transpetru Serv SRL și Con Ted Company SRL.
 
Primăria Albești a atribuit contractul privind reabilitarea Școlii Gimnaziale “Ion Creangă” societăților Transpetru Serv SRL și Con Ted Company SRL.
 
Achiziția „Reabilitare moderata a Școlii Gimnaziale Ion Creangă din comuna Albești județul Constanța“ are o valoare de 1.402.381,64 RON. Contractul a fost atribuit pe data de 9 aprilie 2024.
 
Lucrările la obiectivul de investiție: Reabilitare moderata a Scolii Gimnaziale “Ion Creanga” Albești vor fi realizate pe o suprafață desfășurată de 717 mp.
 
La sfarsitul contractului de execuție, toate lucrările trebuie să fie realizate conform documentației de proiectare aprobate.

Valoarea totală estimată a contractului de execuție lucrari, conform devizului general aprobat, este de 1.613.458,76 lei fără TVA, defalcată astfel (lei fără TVA):
– Amenajarea terenului – 88.429,84 lei, .
– Amenajari protectia mediului – 4.000 lei,
– Cheltuieli pentru asigurarea utilităților – 10.000 lei,
– Construcții și instalații – 1.317.816,23 lei,
– Montaj utilaje, echipamente tehnologice și funcționale – 30.000 lei,
– Utilaje, echipamente tehnologice și functionale cu montaj – 154.083 lei,
– Dotări – 2.300 lei,
– Organizare de șantier – 6.829,69 lei.
 
 

Despre Transpetru Serv SRL

 
 
Înființată în anul 2019, Transpetru Serv SRL are sediul social pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 2, Albești, Județul Constanța și se ocupă de lucrări de pregătire a terenului. Vlăduț-Petru Romaneț este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, firma a obținut, prin negociere directă, 29 de contracte de la autorități publice locale. Printre aceste se numără: Goldterm Mangalia SA,  Comuna Dobromir,  Liceul Teoretic Carmen Sylva, Comuna 23 August și altele.
 
În anul 2023, societatea cu 9 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.092.291 lei și un profit de 152.990 lei.
 
 

Despre Con Ted Company SRL


 
Cu sediul în comuna Lunca Cetățuii, Județul Iași, firma a fost înființată în anul 2009 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Asociații firmei sunt Iuliana-Cornelia Brînză, cu 98% din capitalul social Gabriela, Brînză, cu 1% din capitalul social,  dar și Andreea Trușcan cu 1% din capitalul social. Administratorul firmei este Cornel Brînză.
 
Potrivit termene.ro, Gabriela Brînză mai este asociat în Nedeia SRL, 2T & Ted SRL și  Medical Woman SRL. La rândul său, Brînză Iuliana-Cornelia este asociat în Nedeia SRL și Ibeco Betoane SRL. Numele lui Brînză Cornel apare în FLA - CRI SRL, Medical Woman SRL și  Ted Construct SRL.
 
În anul 2022, Con Ted Company SRL, cu 9 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 9.574.977 lei și un profit de 1.644.411 lei.
 
 
Responsabili de atribuirea procedurii publice

 
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Vlad Cristian - viceprimar cu atribuții delegate; Dinu Daniela - secretar general; Ciocîia Eugenia - viza CFP; Georgescu Georgiana Aurelia – consilier Compartimentul Financiar Contabil; Bereczki Elena - responsabil achiziții publice; Graure Daniel - președinte comisie evaluare; Ritcu Iulian Robert, Omer Erdin, Croitoru Marian Silviu - membri titulari si de rezerva comisie evaluare; Petcu Georgel, Cirstescu Gheorghe, Matei Ion, Topliceanu Adrian Iulian, Ciocirlan Florea, Voicu Marin, Roncea Stelian, Afloarei Costina Andreea, Erimia Octavian, Costache Ionuț Casian, Gascan Marian, Carauleanu Olimpiu Dumitru - consilieri locali.
 
Persoanele cu funcții de decizie în cadrul furnizorului de servicii de achiziție în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire: Drăghici Eugenia Victorița - consultant, servicii auxiliare achiziției; Bujicu Teodor Răzvan - expert tehnic cooptat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Albești, județul Constanța, organizează o licitație pentru reabilitarea moderată a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”
 
Comuna Albești, creanțe de peste 60.000 de euro de la contribuabili de negăsit, spune Curtea de Conturi. Raportul din 2023 (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii