Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:30 29 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Albești a obținut finanțare pentru al treilea proiect prin Planul Național de Redresare și Reziliență

ro

03 Feb, 2023 14:04 739 Marime text
Localitatea a obținut finanțare pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din Albești.

Suma alocată pentru realizarea acestui proiect este de 1.587.669,20 lei, fără TVA. Banii vor fi repartizați prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C10 – Fondul Local.
Până în prezent, localitatea a mai obținut finanțare, tot pe Componenta C10 – Fondul Local pentru proiectele: ,,Amenajare piste de biciclete în comuna Albești ” și ,,Sistem video public”.

„ La această unitate de învățământ sunt înscriși peste 200 de elevi din Albești, Cartierul Fostul IAS, dar și satele Arsa și Corona. Școala a mai beneficiat de lucrări de reparații de-a lungul timpului, ultimele intervenții fiind făcute în anul 2004, însă ceea ce vom face acum va fi ceva mult mai amplu. Așteptăm să fim chemați să semnăm contractul, după care imediat vom demara toate procedurile legale și obligatorii, pentru a începe cât mai repede lucrul",  a declarat primarul Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești.

PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii