Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Albești, contract cu o firmă din București (DOCUMENT)

ro

22 Mar, 2023 00:00 2125 Marime text
  • Primăria a acceptat oferta Provia Design SRL București, valoarea fiind cea estimată inițial, respectiv 87.500 de lei (peste 17.000 de euro, la cursul actual).

Primăria Albești a atribuit prin cumpărare directă contractul privind „Expertiză tehnică Documentație DALI DTAC Proiect tehnic de execuție Asistență tehnică pentru drumuri/străzi în lungime de maxim 3 km“ unei companii din Capitală.
 
Potrivit informațiilor oficiale publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, primăria a acceptat oferta Provia Design SRL București, valoarea fiind cea estimată inițial, respectiv 87.500 de lei (peste 17.000 de euro, la cursul actual).
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 21 martie 2023, Provia Design SRL a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în București, Sectorul 3, strada Jean Steriadi nr. 40, obiectul principal de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator al Provia Design figurează Florian Valentin Pasăre, iar în 2021, cu 0 angajați, societatea a avut un profit în creștere, care s-a situat la o valoare de peste 500.000 de lei, în creștere fiind și cifra de afaceri, care a depășit 700.000 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Provia Design SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 113.118.703,64 de lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această societate numărându-se Comuna Adamclisi, Comuna Albești, Comuna Axente Sever, Comuna Bazna, Comuna Crucea, dar și altele, unele dintre achiziții fiind făcute prin procedura cumpărării directe.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Din nefericire, regretatul primar Gheorghe Moldovan a lipsit
Recepția finală a lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 393, Sectorul Arsa-DJ 391-Albești-Coroana (GALERIE FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii