Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerile de la Nicolae Bălcescu i-au băgat „în priză” pe ţărăniştii constănţeni. Ţapliuc, preşedinte interimar

ro

29 May, 2017 00:00 1770 Marime text
Biroului de Conducere a Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa s-a reunit la finalul săptămânii. La şedinţa la care au fost prezenţi toţi membrii cu drept de vot, s-a decis numirea lui Adrian Florentin Ţapliuc în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei PNŢCD Nicolae Bălcescu.

Totodată, membrii PNŢCD au stabilit data de 15 iunie 2017 pentru Adunarea Generală Extraordinară a membrilor PNŢCD din Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, pentru alegerea preşedintelui Organizaţiei PNŢCD Nicolae Bălcescu, a secretarului general şi a vicepreşedinţilor Organizaţiei PNŢCD Nicolae Bălcescu.
Pe 20 iunie 2017, va avea loc şi validarea echipei de conducere a Organizaţiei PNŢCD Nicolae Bălcescu prin decizia Biroului de Conducere Judeţean a PNŢCD Constanţa, analiza activităţii membrilor PNŢCD Nicolae Bălcescu - consilieri locali supleanţi ca rezultat al Alegerilor Locale din 2016 şi votarea aceluia care va avea sprijinul PNŢCD pentru numirea în funcţia de consilier local al Consiliului Local a Primăriei Nicolae Bălcescu, funcţie vacantată.

Precizăm că decizia vine după ce, în data de 4 mai 2017, Nicolae Albu a demisionat din funcţia de consilier local al Primăriei Nicolae Bălcescu şi de preşedinte al Organizaţiei PNŢCD Nicolae Bălcescu.
În cadrul Biroului de Conducere a Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa, s-a procedat şi la validarea rezultatului alegerilor din Organizaţia Municipală PNŢCD Constanţa, care au avut loc la începutul lunii mai. Vă reamintim că, prin acordul biroului de conducere superior, în prezenţa celor 28 de delegaţi, prin votul majorităţii celor prezenţi, adunarea generală fiind statutară, prin vot secret, a fost ales Aurel G. Popescu în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNŢCD Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii