Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Neagoie, eliberat din arest după ce ar fi provocat un accident în care au murit doi oameni

ro

23 Sep, 2016 00:00 2160 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au înlocuit măsura arestării preventive faţă de Vasile Neagoie cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Judecătorii constănţeni au stabilit că, pe durata arestului la domiciliu, Neagoie trebuie să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat şi să nu comunice cu persoanele vătămate sau cu membrii de familie ai acestora şi cu martorii din lucrări. Decizia nu este definitivă.
 
Amintim că un taximetrist în vârstă de 36 de ani, din municipiul Constanţa, şi pasagerul acestuia, de 27 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, au decedat, la începutul lunii august, pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa. Totul s-a petrecut la kilometrul 274+400, unde un autoturism marca Audi, condus de Vasile Neagoie, a intrat în coliziune frontală cu o Dacia Logan (taxi), care circula din sens opus. În urma impactului a mai fost rănită şi o pasageră de 28 de ani.
 
Se pare că şoferul autoturismului Audi ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acesta ar fi avut o alcoolemie de 1,45 g/l în sânge.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii