Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Krapcenco, angajat al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, condamnat

ro

20 Dec, 2017 00:00 1788 Marime text
Hotărâre definitivă în cazul lui Petre Krapcenco, angajat al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, găsit vinovat, în primă instanţă, de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.
 
Ieri, judecătorii Curţii de Apel Constanţa au menţinut pedeapsa aplicată în primă instanţă, respectiv un an şi şase luni de închisoare. Totodată, instanţa a amânat aplicarea pedepsei închisorii de un an şi şase luni, pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 C. pen., de doi ani.
 
Conform magistraţilor, „în cursul lunii august 2016, inculpatul Krapcenco Petre, funcţionar în cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, cu ocazia efectuării unor controale împreună cu organele de poliţie, pe linia respectării prevederilor Legii nr. 61/1991, referitoare la producerea de zgomote, a transmis, în mod neautorizat, informaţii de care a luat cunoştinţă, în virtutea atribuţiilor de serviciu, unui reprezentant al clubului Fratelli din staţiunea Mamaia, respectiv l-a anunţat cu privire la momentele efectuării controalelor, astfel încât nivelul zgomotului, la momentul efectuării controlului, să fie unul în limite legale, iar agentul economic să nu fie sancţionat contravenţional“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii