De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
23:50 30 03 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Decizie în dosarul în care se cere falimentul societăţii Compania de Supraveghere IG SRL

ro

10 Feb, 2017 22:41 182 Marime text
Astăzi, a avut loc un nou termen, la Tribunalul Buzău, în dosarul în care se cere falimentul SC Compania de Supraveghere IG SRL. Obiectul dosarului îl constituie „procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată”. 

Instanţa a decis o nouă amânare a acestui proces, „în vederea evaluarii patrimoniului debitoarei si întocmirea tabelului definitiv al creanțelor”, conform termene.ro. 

Fondatorul firmei a fost, în 2008, George Ivănescu. După ce se aprobă fuziunea prin absorție a Euroavipo și Fermele Murfatlar în Compania de Supraveghere și preluarea datoriilor acestora de noua firmă, Ivănescu iese din firmă, unde acționar este Sorin Săvoiu. Un interpus cu care grupul afaceriștilor a fost asociat și la Fermele Murfatlar, scrie presa naţională.

Amintim că la începutul lunii noiembrie Tribunalul Constanța a dispus: „admite în parte cererea principal și cererea conexă. Constată nulitatea absolută a Acordului încheiat la data de 31.01.2014 între SC Murfatlar România SA și SC Compania de Supraveghere IG SRL. Respinge celelalte capete de cerere din cererea principală ca nefondate. Admite excepția lipsei calității procesual passive a pârâtei SC Global Aqua Invest SA din cererea conexă. Respinge cererea conexa față de aceasta pârâta ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesual pasivă. Respinge capatul de cerere privind constatarea nulității biletelor la ordin din cererea conexa, în contradictoriu cu pârâta SC Compania de Supraveghere IG SRL, ca nefondat.”
 
Vă mai amintim că ANAF a acuzat companiile Murfatlar România SA, Euroavipo SA şi alte firme de evaziune fiscală care ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 700 de milioane de lei.

Citește și

George Ivănescu, acționar la Murfatlar, rămâne în arest preventiv

Nulitate absolută a acordului între Murfatlar România SA și Compania de Supraveghere IG SRL

Ti-a placut articolul?

Comentarii