Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi fost calmat cu focuri de armă Cătălin Panglică rămâne în arest preventiv

ro

16 Sep, 2016 00:00 2714 Marime text

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ca nefondată, contestaţia formulată de Cătălin Pamblică împotriva încheierii pronunţate de Judecătoria Constanţa, instanţă care a dispus menţinerea arestării preventive faţă de acesta.
 
Amintim că, în data de 20 august, în jurul orei 10.30, Cătălin Pamblică, din Călăraşi, născut în 1986, care ar fi fost implicat într-un accident rutier petrecut în Năvodari, soldat doar cu pagube materiale, ar fi devenit recalcitrant la adresa oamenilor legii. Pentru a-l putea imobiliza, poliţiştii ar fi fost nevoiţi să execute un foc de avertisment în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită sau să se înregistreze pagube materiale. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ultraj.
 
Se pare că Pamblică a fost condamnat pentru omor, alături de Ştefan Năstase, de către Tribunalul Ialomiţa, decizia rămânând definitivă la Curtea de Apel Bucureşti. Cei doi inculpaţi au fost la Penitenciarul Slobozia, după care Pamblică a depus mai multe cereri de întrerupere a executării pedepsei. Ulterior, a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, unde s-ar fi ales cu un nou dosar penal, acuzat fiind de abuz de încredere de către alţi colegi de detenţie. În cele din urmă, plângerile au fost retrase şi a fost eliberat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii