Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenţii de la „Ovidius“, ajutaţi să-şi găsească un loc de muncă

ro

04 Jul, 2014 00:00 2220 Marime text
Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul Universității „Ovidius“ Constanța organizează Bursa locurilor de muncă în industria navală. Evenimentul se va desfăşura pe data de 9 iulie, începând cu ora 9.00, la sediul din bulevardul Mamaia.
La eveniment vor participa, din partea mediului economic, prin reprezentanţii departamentelor de resurse umane: Şantierul Naval Constanţa SA, Şantierul Naval Tulcea - VARD, Şantierul Naval Mangalia - DMHI, Grup Servicii Petroliere SA, SC Rig Service SA Constanţa. Scopul evenimentului este acela de a facilita întâlnirea studenţilor Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă cu principalii angajatori din domeniul industriei navale.

Bursa locurilor de muncă în industria navală este un eveniment care se înscrie în obiectivele strategice ale Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă privind implicarea comună a reprezentanţilor învăţământului universitar şi a angajatorilor în educaţia şi formarea profesională a studenţilor care frecventează programe de studii incluse în domeniul industriei navale şi asigurarea integrării imediate a absolvenţilor pe piaţa forţei de muncă. La eveniment vor participa, în principal, studenţi ai programelor de studii universitare de licenţă Sisteme şi Echipamente Navale, Ingineria Sudării, Utilaje şi Instalaţii Portuare, dar şi studenţi ai unor programe de studii conexe - Energetică Industrială, Inginerie Economică în Domeniul Mecanic, Autovehicule Rutiere, alături de alți studenţi ai Universităţii „Ovidius“ care au în vedere o viitoare angajare în domeniul industriei navale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii