Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente de panică la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”. Copil rănit în zona capului! (galerie foto)

ro

16 Jan, 2017 19:13 12198 Marime text
Momente de panică, astăzi, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ din Constanța. Un copil a fost rănit în urma unui incident neplăcut.
 

 „Pe la ora 12.55, o bucată din tencuială din sala de clasă nr. 10 s-a desprins din tavan, o bucată de 50 de cm, pe rândul de la fereastră. Din cauza condiţiilor meteo, bănuim că s-a infiltrat apă, noi am controlat toate sălile de clasă astăzi”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul instituției, prof. Iuliana Linea.

 

„Din păcate, un băieţel de clasa a IV-a era în bancă şi a fost lovit în zona capului. A fost pansat, nu a avut capul spart. I s-a crestat un pic scalpul. Doamna asistentă a venit şi ea, l-a bandajat. Am chemat părinţii, s-au liniştit când l-au văzut. A mers în permanenţă pe picioarele lui, doar că s-a speriat. Am chemat şi salvarea, cel de la 112 au anunţat şi Poliţia, s-au făcut fotografii. Din fericire, analizele au ieşit în regulă, părinţii au luat după copilul acasă, nu a avut nevoie de spitalizare. Ne pare nespus de rău, nu ne putem imagina cum a avut loc”, ne-a mai spus Iuliana Linea. 



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristina 17 Jan, 2017 09:19 Nu este clasa a IV ci a VI C.Si chiar asa dna directoare ..nu ne putem imagina cum sa intamplat !!Tinand cont de faptul ca afara au fost caderi masive de zapada.Sarcina dvstra este sa mentineti bunul demers al lucrurilor in acel liceu.Implicit sa dati zapada de pe acoperis pentru a nu se infiltra.