Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalion Mihai Eminescu la Techirghiol

ro

15 Jan, 2015 21:11 4664 Marime text
 
Preșcolarii din cadrul Grădiniței „Pinocchio” din Techirghiol, coordonați de prof. Elena Miu, au fost, astăzi, invitații Bibliotecii Orășenești din localitate, pentru a sărbători împlinirea celor 165 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

Într-o atmosferă de sărbătoare, copiii au recitat poezii aparținând marelui poet și au realizat desene ce s-au regăsit în expoziția pe care au admirat-o toți cei prezenți la eveniment.

Bibliotecara Carmen Stan le-a prezentat celor mici însemnătatea acestei zile, punctând aspecte importante din viața și opera lui Mihai Eminescu.



În cea de-a doua parte a activității, preșcolarii au devenit actori în fața părinților, punând în scenă un fragment din Scrisoarea III, iar la finalul manifestării artistice munca lor a fost răsplătită cu diplome de participare.

O acțiune dedicată zilei de 15 Ianuarie a fost organizată și în cadrul Liceului Teoretic „Emil Racoviță” din Techirghiol, de către elevii clasei a III-a C, îndrumați de prof. Ionela Bucur. Sub titlul „Medalion Mihai Eminescu”, elevii au transmis emoția versurilor eminesciene, au realizat mape de prezentare, desene și colaje care au reflectat momente din activitatea poetului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii